Kommentarer: 2    Postet: 28.11.2012   Klokken: 21:39   Kategori: Blogg

Hei folkens! 

Da har akkurat retta håret, og skal snart pakke. Fikk ''beskjed'' fra noen gutter å skrive ett innlegg dedikert til dem! Hahaha, søte da. Så jaa, tenkte jeg bare skulle nevne her hvor kule og freshe de er! Håper dere blir fornøyd nå gutter<3 De er superduper snille og sier de søteste ting <3 Jaa, hva mere skal jeg skrive? Haahha, smartassen sjæl. Var vel egentlig det eneste jeg skulle skrive, tror jeg? Haha, bilder!
Skal forresten til denne raringen til helgen! Nevnte jeg det i forrige innlegg? Yes, i did!

Haha, nå skal jeg pakke. Snakkes en gang senere!

Love Hanne<3

 

  Kommentarer: 2    Postet: 28.11.2012   Klokken: 21:39   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 26.11.2012   Klokken: 14:43   Kategori: Blogg

Hei folkens!
Nå sitter jeg hos mormor og er ferdig med norsk tentamen! Det er sykt digg! Skal spise her, og når jeg kommer hjem skal jeg blogge litt til. Veeet det er lenge siden jeg har blogga, blogglysten er ikke heelt på topp. Men til helgen skal jeg til Cecilie! Da blir det bedre bilder og mer blogging:-)

Fikk ett drit fint bilde av Synnøve i går. Hahahha, veldig pent....

Nå skal jeg gå ut i stua å prate litt.... Vi snakkes når jeg kommer hjem! :-)
Love Hanne<3

  Kommentarer: 1    Postet: 26.11.2012   Klokken: 14:43   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 25.11.2012   Klokken: 20:07   Kategori: Blogg

Follow meg på instagram folkens! @hanneejohansen
Da hadde jeg blitt glaaad <3

  Kommentarer: 0    Postet: 25.11.2012   Klokken: 20:07   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 10.11.2012   Klokken: 20:17   Kategori: innkjøp

Synes?
Love Hanne <3 

  Kommentarer: 1    Postet: 10.11.2012   Klokken: 20:17   Kategori: innkjøp
  Kommentarer: 0    Postet: 10.11.2012   Klokken: 19:19   Kategori: Blogg

Heei!

Nå laster videoen seg opp på youtube. Jeg aner ikke hvor lang tid det kommer til å ta. Vi får se, den kommer i alle fall i løpet av kvelden! 

Hva har du gjort i dag?
Love Hanne<3
 

  Kommentarer: 0    Postet: 10.11.2012   Klokken: 19:19   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 10.11.2012   Klokken: 14:27   Kategori: Blogg

Heeei!

Etterpå/i kveld kommer det videoblogg! Skal til byen om ikke så veeeldig lenge, så jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte i en video. Høres bra ut? Neida, joda. Men nå skal jeg ned å spise litt før jeg stikker.. Så snakkes vi senere!

Hva skal du i dag?
Love Hanne<3 

  Kommentarer: 0    Postet: 10.11.2012   Klokken: 14:27   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 07.11.2012   Klokken: 20:16   Kategori: everyday

Heeei!

Hadde egentlig tenkt til å skrive ett innlegg nå om selvtillit og sånn, men jeg fant ut at det ble for mye. Jeg er trøtt og sliten, og skal lage middag snart, så jeg må se om jeg kan ta det i morgen eller senere. I alle fall! Dagen i dag har egentlig vært helt vanlig. Skole, hjem, lekser, middag. Gjorde ferdig matten og engelsken på skolen i dag, så det var ikke mye å gjøre hjemme på meg i dag. I morgen skjer det heller ikke så mye egentlig, tror jeg. Skal kanskje til byen med min kjære mor å se på sko. Jeg trenger desperat noen nye høst/vinter sko nå! Blir gal av å bruke converse for tiden. Det er altfor kaldt! Skal kanskje kjøpe uggs. Og kanskje det blir noen nye pumps på meg, siden den søte hunden til Synneva klarte å bite i stykker mine forrige (den ene i alle fall). Hehhe! Neida, joda. 
Har forresten veeeldig lite inspo for tiden, så hadde vært hyggelig om dere kom med forslag til hva jeg kunne blogge om!  Siden jeg er så kul, så låner jeg pappa sitt kamera så det kommer noen nye bilder :-)

Nå skal jeg trene litt (hahahah) og så skal jeg ta en tidlig kveld. Har blitt altfor sent de siste dagene, kjenner jeg er helt død når jeg kommer hjem fra skolen. Men det var hvertfall mine små ord til dere i dag! Så snakkes vi kanskje i morgen. 

Hva har du gjort i dag?
Love Hanne<3 

  Kommentarer: 2    Postet: 07.11.2012   Klokken: 20:16   Kategori: everyday
  Kommentarer: 2    Postet: 03.11.2012   Klokken: 16:10   Kategori: Blogg

Heeei!

Jeg har googlet litt rundt og funnet noen tips til dere om hvordan man kan få bedre selvtillit. So here we go;

1. Bli komfortabel med å være ukomfortalbel.
 
Du kommer ikke til å forbedre deg hvis du fortsetter å gjøre det du alltid har gjort. Hvis du aldri tar ordet i en klasse eller aldri tør å ta på deg nye oppgaver, kommer heller ikke selvtilliten din til å øke. Press deg selv litt ut av din komfortsone for en gangs skyld. Start en samtale med en fremmed, oppnå øyekontakt med folk. Spesielt med de fra det motsatte kjønn. 

2. Send ut bedre utstråling og kroppsspråk.
 
«Henger du og slenger»? Daffer du bortover gaten i sakte tempo og følger ikke med på det som skjer rundt deg? Hvis du henger så mye med hodet at du etterhvert kunne skrevet en roman om skoene dine ut fra minnet, så er det kanskje på tide å løfte hodet litt, rette deg opp i ryggen og gi resten av verden inntrykk av at du er målbevisst og bestemt. Dette kan være en fin og enkel måte å bli vant til den kommende rollen som «en med mer selvtillit». Folk får automatisk mer respekt for folk som ser viktig ut!

3. Tren og ta vare på kroppen og kle deg med stil.
 
Føler du deg feit? Føler du deg tynn? Er det ikke det ene så er det det andre. Begge deler kan løses ved å begynne å trene og mosjonere regelmessig. Det trenger ikke være stort mer enn 2 ganger i uken engang. Skaff deg et treningsprogram som passer for deg. Følger du dette vil du etterhvert begynne å føle deg mye bedre, og ha bedre samvittighet. Og når resultatene virkelig begynner å vise seg, hvorfor ikke kjøpe deg noen nye klær, noe du føler deg vel i? Frisk opp klesskapet og skap din egen unike stil. Føl deg god med deg selv.

4. Benytt deg av positive affirmasjoner daglig.
Affirmasjoner er korte setninger som repeteres om igjen og om igjen til hjernen blir vant til tanken. Eksempler på positive affirmasjoner kan være: «Jeg er en vinner», «Alt går min vei», «Jeg får alltid det jeg vil ha», «Dette kommer til å bli en flott dag», osv. Skriv ned noen affirmasjoner med det samme. De trenger ikke å føles «sanne» her og nå, bare sørg for at de er positive i din favør. Så begynner du å gjenta disse setningene til deg selv om igjen og om igjen, gjerne mens du ser deg selv rett inn i øynene i et speil. Dette kan virke litt merkelig i begynnelsen, men bli vant til det. Du får mer nytte av dette enn alle de negative tankene du vanligvis tenker!

5. Hev deg over kritikk.
Et av de største problemene mange sliter med er å bli for opphengt i hva andre syns. Innse at du ikke kan bli likt av alle. Ikke ta det personlig hvis noen slenger ut en kommentar. Fall for all del ikke ned på vedkommenes nivå ved å «ta hevn». Hev deg over kritikk og gi faen. Alle mener noe om alle og du kan ikke kontrollere det. Som regel er de som mener mest ofte de som er mest usikker på seg selv, men bruker andre som levende dartbrett for å føle seg bedre, eller i et desperat forsøk på å ta bort oppmerksomheten fra seg selv. Gjør deg selv en tjeneste og gjenkjenn den totale idiotien i disse menneskenes væremåte. Gi faen!6. Slutt å sammenligne deg selv med andre.
 
La andre kjøre sitt eget løp. Om du skal drive og se på hvordan alle andre gjør ting, kommer du bare til å få en strøm av motstridende signaler som drar deg litt i alle retninger, og til slutt får deg til å ende opp tilbake akkurat der du begynte. Vær deg selv. Vet du ikke «hvem du er»? Skap deg selv! Drit i alle andre nå. Ta et bevisst valg om hvem du selv vil være, og stol på at Law of Attraction sørger for å gjøre deg til akkurat den personen, så lenge du ikke skifter fil stadig vekk. Hold krystallklare intensjoner, ikke tillat noe tvil, og så skal du se at livet blir lekende lett!

7. Slå av TV'en.
Jeg vet at TV?en er et kjært medium for mange. Men det er et faktum at spesielt unge jenter påvirkes av alle de syltynne skjønnhetsidealene man ser i media hele tiden. Hvis du opplever dette som et problem så ville det nok vært lettere å ikke sammenligne seg selv med «det perfekte» hele tiden. Slå av TV?en, kast bladene, og husk at folk flest (uavhengig av kjønn) liker folk som er naturlige. Plastikk er flott til å lage poser av. Hvis jeg vil se et plastikkmenneske kjøper jeg like godt en Barbie.

8. Omring deg selv med positive venner.
Nå som du er i ferd med å transformeres til en ny og bedre person er det på tide å ofre noen. På tide å være litt brutal. Alltid når noen gjennomgår en forandring, vil det være folk som klager. De negative vennene du hadde fra før er ikke nødvendigvis de beste støttespillerne dine lenger. Kom deg videre i livet. Hvordan du forlater de du ikke føler for å ha kontakt med er opp til deg; det trenger ikke nødvendigvis involvere lugging, biting og spytting. Bare «gli fra hverandre» elegant men sikkert, og begynn å omring deg selv med positive venner som støtter deg. 

9. Lev i nuet - livet er kort. 
Det er jo ikke noe kjekt å stadig gjeninnføre et mønster som bidrar til å senke livskvaliteten din. Livet er kort. Sørg for å få så mye ut av det som du kan. Lev her og nå ? skrinlegg alle bekymringer. La fortid være fortid. La andre være andre. Hvordan vil du bli husket når du dør? Som den stille, beskjedne og stusselige personen som ikke levde et særlig begivenhetsrikt liv? Eller som den sprudlende, utadvendte, inspirerende gledessprederen som tok ansvar og levde et liv mange bare drømmer om, og påvirket andre til å gjøre det samme? Det er ditt valg, men bestem deg mens du kan!

Hva synes du om slike innlegg?
Love Hanne<3 

  Kommentarer: 2    Postet: 03.11.2012   Klokken: 16:10   Kategori: Blogg
 • Profilbilde 14, Tønsberg
  Hei Nå har du kommet til bloggen min! Jeg heter Hanne, og er 14 år. Jeg er født i Oslo, men bor for tiden i Tønsberg. Jeg er egentlig ikke opptatt av at bloggen min skal bli populær, men det er jo alltid koselig med lesere! Jeg elsker musikk, og hører så og si på det hele tiden. Her skriver jeg for det meste om min hverdag, mote og sminke. Håper du liker bloggen min!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits