Kommentarer: 3    Postet: 14.12.2012   Klokken: 19:42   Kategori: innerst inne

Tumblr_m5pfi4uzic1rticnco2_500_large

  Kommentarer: 3    Postet: 14.12.2012   Klokken: 19:42   Kategori: innerst inne
  Kommentarer: 2    Postet: 15.02.2012   Klokken: 20:33   Kategori: innerst inne

Når jeg tenker meg om, fy søren så herlig det var å være liten. Da eksisterte ikke drittsnakk. Kjærligheten var et kyss på kinnet, og pappa var den beste gutten på jord. Høyden av smerte var da leken gikk i stykker, den verste gråten var når man ramlet og skrapet opp kneet og den største redselen var monsteret under senga.

Nå, når man er eldre er drittsnakk hverdagsprat, man kysser alle på kinnet og kjærligheten har blitt sårende. Iblant kjenner man at mamma er den verste fienden på jord. Høyden av smerte er når alt og alle går i mot deg, den verste gråten er når ens venner helt ut av det ble sviktet og den største redselen er å miste den man elsker mest..  Kommentarer: 2    Postet: 15.02.2012   Klokken: 20:33   Kategori: innerst inne
  Kommentarer: 2    Postet: 11.02.2012   Klokken: 14:56   Kategori: innerst inne

DAMN, DAMN, DAMN
WHAT I'D DO TO HAVE YOU
HERE, HERE, HERE
I WISH YOU WHERE HERE

DAMN, DAMN, DAMN
WHAT I'D DO TO HAVE YOU
NEAR, NEAR, NEAR
I WISH YOU WHERE HERE

  Kommentarer: 2    Postet: 11.02.2012   Klokken: 14:56   Kategori: innerst inne
  Kommentarer: 7    Postet: 07.01.2012   Klokken: 22:51   Kategori: innerst inne

Har dere noen gang tenkt på hva en ekte venn er?
Den tanken fikk jeg her for ikke så lenge siden..Jeg begynte å se hvem mine virkelig venner var. Etter det som har skjedd (sier det ikke her), så har jeg prøvd å snakke med min aller beste venn, men det gikk ikke helt som planlagt.. Jeg begynner å snakke, men hun stopper å sier; ''Mhm'' eller ''ehh''. Så jeg følte at hun ikke brydde seg om mine ''problemer''. Derfor gikk jeg litt, med alt jeg ville si, inni meg. 
270175-7-1324918710562_large 
Men i dag...fikk jeg det ut. Jeg har en helt fantastisk person i klassen min, som jeg vet jeg kan stole på.  
Og hun kom med en genial idè for å løse problemet mitt. Hun skrev det på facebook, og jeg synes det var helt genialt!      Men det var egentlig ikke det som var poenget med dette innlegget. Skal ikke legge dere opp i mine problemer..
      
Ville bare si dere noe. Hvis du vet at du ikke kan snakke med din beste venn, om som gjør vondt i deg, så er ikke det en ekte venn. Finn deg en du kan stole 110% på, en du kan være sammen med, uten at du føler at du har dårlig samvittighet. 
   
Jeg skrev ikke dette for å si at jeg har dårlige venner eller noe sånt, men jeg ville bare vise min respekt for mine venner! Og Sørensen; Hvis du leser dette, så mener jeg ikke at jeg ikke kan stole på deg, for det kan jeg, altså! Du er min beste venninne, og jeg er utrolig glad i deg!   
Jeg har bare ikke ord for å beskrive de to personene jeg er så ufattelig glad i ! Dere aner ikke! Hvis jeg hadde kunne skrive alt jeg følte for dere her, hadde det blitt ett milelangt innlegg...
Jeg...åh! Jeg er bare så ubeskrivelig glad i dere!! Dere aner ikke! Dere er helt fantastiske begge to!
 
 I I Hansen; Hvis du også ser dette, så vil jeg også si at jeg er utrolig glad i deg også! Du er en helt fantastisk person!! Jeg er så utrolig glad i deg, selvom vi ikke har kjent hverandre så veldig lenge   
    
Nå må jeg nesten kutte innlegget. Har holdt på å skrive dette i nesten 1 time..

Q: Har du noen gang tenkt over hvem dine ekte venner er?

Klem Hanne<3

 

 

  Kommentarer: 7    Postet: 07.01.2012   Klokken: 22:51   Kategori: innerst inne
 • Profilbilde 14, Tønsberg
  Hei Nå har du kommet til bloggen min! Jeg heter Hanne, og er 14 år. Jeg er født i Oslo, men bor for tiden i Tønsberg. Jeg er egentlig ikke opptatt av at bloggen min skal bli populær, men det er jo alltid koselig med lesere! Jeg elsker musikk, og hører så og si på det hele tiden. Her skriver jeg for det meste om min hverdag, mote og sminke. Håper du liker bloggen min!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits