1. God foundation


Dette produktet kan du selvsagt droppe om du har problemfri hud eller foretrekker mindre dekkende sminke. Mange av oss liker dog en liten oppfriskning av huden. 
Enten du bruker pudder, krem eller en flytende variant, må du sørge for at fargen matcher huden din. Da nytter det ikke å prøve fargen på handa før du kjøper. Be om hjelp i butikken og test fargen på kjeven. Den skal gå i ett med både ansiktet og halsen, så prøv deg fram til du finner den som kler deg. 
Sørg også for at typen foundation passer din hudtype. Har du fet hud trenger du helt andre ting enn du gjør om du har tørr hud. 

2. God concealer


De fleste av oss har et eller annet å dekke over fra tid til annen. Enten dukker det opp en og annen kvise, eller kanskje du har litt mørke ringer under øynene. Uansett hva det er, er en god concealer din beste venn.

3. Gyllen øyeskygge


Gylne toner kler alle og kan friske opp ansiktet i en fei. Aller enklest er det med en kremskygge, som du bare kan påføre med fingeren.

4. Oppfriskende rouge


Apropos å friske opp ansiktet i en fei, er en fin rouge nyttig å ha i sminkepungen. Prøv for eksempel en rosa- eller ferskentone for å se både yngre og sunnere på 1-2-3.

Dette bør du ha i sminkepungen

 

5. God leppepomade


Ingen leppestift ser bra ut om du har tørre, sprukne lepper ? selv helt nakne lepper ser ulekre ut da. Du kommer neppe til å gå rundt med en leppeskrubb i veska, men om du sørger for å ha en god leppepomade.

6. Brynblyant eller bryngelé


Det er liten tvil om at brynene rammer inn øynene og gjør mye for den helhetlige looken. Du kan være perfekt sminket ellers, men bustete eller flekkete bryn ødelegger for helheten. En bryngelé holder småhårene på plass, og vil du løfte fargen litt, kan du velge en bryngelé med farge på. 
Har du områder med færre hår, kan du fylle dem inn med en brynblyant. Bruk små, lette strøk ? som om du tegner på individuelle hårstrå.

7. Mascara


Få produkter kan gjøre så mye for å få deg til å se våken og opplagt ut som en god mascara. Finn en som ikke klumper, og påfør den hovedsaklig på de øvre vippene. Mascara på undervippene kan faktisk få deg til å se fem år eldre ut.
Husk også at du bør bytte ut mascaraen din etter tre til fire måneder, eller når du merker at den begynner å bli tørr.

Synes om tipsene?
Love Hanne<3 

Synes?
Love Hanne<3 

Det enkleste og kjappeste for å få langt hår, er å sette på extensions. Men om du ikke vil det, kan du følge disse rådene. (stina.blogg.no)

Få vekk det slitte. Det er viktig å klippe håret sitt regelmessig så man får vekk det slitte. Hvis man venter for lenge med å klippe vekk det slitte, vil det ''spise'' seg oppover, og du må klippe av mer hår.

Unngå farging og bleking. Det beste er å ha originalfargen sin. Bleking er noe av det værste du kan gjøre mot håret ditt. Jeg vet om mange jenter som har mistet store mengder av håret sitt, når de har bleket det. Mange har også fått "sukkerspinn hår".

 Unngå varmebehandling. Krølling, retting og føning av håret er noe av det værste du kan gjøre mot håret. De fleste av oss gjør disse tingene hver dag, uten å tenke over hvor skadelig det er. Hvis du skal f.eks rette håret, burde du bruke varmebeskyttende spray, som du får kjøpt på de fleste frisør-salonger.

 Det er utrolig viktig å få i seg nok vitaminer. B-vitaminer er det som hjelper aller mest på hår, hud og negler. Men hvis du er som meg og ikke klarer å ta B - Vitamin pillene kan du ta Sanasol istedet. Er du barn tar du en vanlig dose, men om du er voksen tar du litt mer. Da får du også i deg andre viktige vitaminer.

 Ikke børst håret ditt når det er vått. Da håret er vått er det mye lettere å rive ut hårstrå. Hår brekker også veldig lett siden det skjørt når det er vått.

Bruk hårkur. Anbefaler alle som utsetter håret sitt for skade å bruke hårkur hver 2.-3. vask. Bruk også en hårkur som ikke inneholder sillikon. Da denne type hårkur gjør håret ditt pent først, men etterpå kan du miste det. Det enkleste er å gå til en frisørsalong og spørre de hvordan hårkur som passer deg best. På frisørsalonger har de nesten aldri hårkurer som innholder sillikon.

Sov med håret i flette hver natt. Da slipper håret å tugge seg opp. Husk å bruke en tykk strikk som ikke har metall på seg, siden metallet sliter på håret.

 Ikke vask håret hver dag. Jeg vasker håret annen hver dag, men må av og til vaske det hver dag, siden håret mitt blir veldig fort fett ( :(( ) Hvis du ser at håret begynner å blir fett, kan du bruke en tørrshampo. Jeg har tørr shampo, og min er fra got2be.

 
En jeg også synes er veldig bra er denne:
 

Love Hanne<3

 

  • Profilbilde 14, Tønsberg
    Hei Nå har du kommet til bloggen min! Jeg heter Hanne, og er 14 år. Jeg er født i Oslo, men bor for tiden i Tønsberg. Jeg er egentlig ikke opptatt av at bloggen min skal bli populær, men det er jo alltid koselig med lesere! Jeg elsker musikk, og hører så og si på det hele tiden. Her skriver jeg for det meste om min hverdag, mote og sminke. Håper du liker bloggen min!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits