Det enkleste og kjappeste for å få langt hår, er å sette på extensions. Men om du ikke vil det, kan du følge disse rådene. (stina.blogg.no)

Få vekk det slitte. Det er viktig å klippe håret sitt regelmessig så man får vekk det slitte. Hvis man venter for lenge med å klippe vekk det slitte, vil det ''spise'' seg oppover, og du må klippe av mer hår.

Unngå farging og bleking. Det beste er å ha originalfargen sin. Bleking er noe av det værste du kan gjøre mot håret ditt. Jeg vet om mange jenter som har mistet store mengder av håret sitt, når de har bleket det. Mange har også fått "sukkerspinn hår".

 Unngå varmebehandling. Krølling, retting og føning av håret er noe av det værste du kan gjøre mot håret. De fleste av oss gjør disse tingene hver dag, uten å tenke over hvor skadelig det er. Hvis du skal f.eks rette håret, burde du bruke varmebeskyttende spray, som du får kjøpt på de fleste frisør-salonger.

 Det er utrolig viktig å få i seg nok vitaminer. B-vitaminer er det som hjelper aller mest på hår, hud og negler. Men hvis du er som meg og ikke klarer å ta B - Vitamin pillene kan du ta Sanasol istedet. Er du barn tar du en vanlig dose, men om du er voksen tar du litt mer. Da får du også i deg andre viktige vitaminer.

 Ikke børst håret ditt når det er vått. Da håret er vått er det mye lettere å rive ut hårstrå. Hår brekker også veldig lett siden det skjørt når det er vått.

Bruk hårkur. Anbefaler alle som utsetter håret sitt for skade å bruke hårkur hver 2.-3. vask. Bruk også en hårkur som ikke inneholder sillikon. Da denne type hårkur gjør håret ditt pent først, men etterpå kan du miste det. Det enkleste er å gå til en frisørsalong og spørre de hvordan hårkur som passer deg best. På frisørsalonger har de nesten aldri hårkurer som innholder sillikon.

Sov med håret i flette hver natt. Da slipper håret å tugge seg opp. Husk å bruke en tykk strikk som ikke har metall på seg, siden metallet sliter på håret.

 Ikke vask håret hver dag. Jeg vasker håret annen hver dag, men må av og til vaske det hver dag, siden håret mitt blir veldig fort fett ( :(( ) Hvis du ser at håret begynner å blir fett, kan du bruke en tørrshampo. Jeg har tørr shampo, og min er fra got2be.

 
En jeg også synes er veldig bra er denne:
 

Love Hanne<3

 

foto0sv   Postet: 06.06.2012  kl:18:18
bra tips!
Hanne Johansen   Postet: 06.06.2012  kl:19:47
foto0sv: Tusen takk! Tok den bra stina :)
k1994sb   Postet: 09.07.2012  kl:14:31
SUPER BLOGG JENTE! :) Ta gjerne en titt innom min også ;)
Hanne Johansen   Postet: 09.07.2012  kl:14:35
k1994sb: Tusen takk! :) Skal ta en titt ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 14, Tønsberg
    Hei Nå har du kommet til bloggen min! Jeg heter Hanne, og er 14 år. Jeg er født i Oslo, men bor for tiden i Tønsberg. Jeg er egentlig ikke opptatt av at bloggen min skal bli populær, men det er jo alltid koselig med lesere! Jeg elsker musikk, og hører så og si på det hele tiden. Her skriver jeg for det meste om min hverdag, mote og sminke. Håper du liker bloggen min!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits